uitgebreide foto- en videopresentatie

mrt 19, 2021 | Nieuwsbrief

Beste liefhebber, liefhebster van het naaktstrand Bussloo.

Je hebt je e-mailadres achtergelaten aan het team van BNB [Behoud Naturistenstrand Bussloo] om zodoende op de hoogte te blijven omtrent alle ontwikkelingen mbt het behoud van een mooi naaktstrand.

Voor een laatste keer een kijkje genomen over de grote heuvel / wal die grenst als afscheiding van het verloren gegane mooie stukje natuur. Ik koester alle leuke herinnering welke ik mocht opdoen in de voorbijgegane 10 jaar.

Met trots mogen we wel zeggen dat we door het verloren gegane stuk ligweide met strand extra veel strand en ook een nieuw strand hebben terug gekregen. Team BNB is blij met de behaalde resultaten en zijn enorm blij met jullie als achterban. Bedankt voor jullie steun, samen hebben we er iets heel moois van gemaakt.Ik verheug me nu al op de komende fotoserie(s) die ik graag presenteer als de natuur alles heeft opgepakt. Wees niet ongerust dat sommigen zich in de kijker gezet voelen. De rietkragen zullen op de juiste tijd doorgroeien en zodoende voldoende bescherming geven van geluiden van badgasten aan de overkant. Tevens zullen deze rietkragen voor een verdere goede isolatie dienen om ander geluid te dempen. Als je er nu komt lijkt alles erg kaal en gehorig. Vertrouw erop dat dit alles beter word. We zullen een aantal struiken gaan missen. Ik denk wel dat als het riet is opgegroeid dat dit weer een mooi natuurlijk aangezicht word. Wilde bloemen zullen zich ook vanzelf ook weer laten zoen, of kunnen we zelf ook zaaien. De sloot aan de straatkant is reeds doorgetrokken, hier komen tzt drie stroken bomen te staan als verlengstuk van de nu al aanwezigen drie stroken. Dit heeft wel nog wat tijd nodig en uiteindelijk zal de zicht vanuit die kant ook minder zijn. De reeds aanwezige bomen vormen ook meer dichtheid als ze weer vol in hun blad staan. Een enkele sloot op de parkeerplaats is al dicht gemaakt. Vermoedelijk volgen er nog een paar. Zover ik het kon zien is het meeste geëgaliseerd en heeft men met de eg de grond gecultiveerd. Als snel zal het gras weer mooie groen worden. De verplantte bomen zij geregeld bewatert. Bomen die niet aangaan worden vervangen door nieuwe bomen.Bij recente gesprekken werden we geïnformeerd dat volgend seizoen word bekeken of het noodzakelijk is om er een containerbak (ondergronds) erbij ter zetten. (wij vinden van wel). Zover ik de bezoekers ken op dit naturistengedeelte ruimen we ons afval al altijd zelf op. (of voor elkaar). We houden immers van de natuur en van schoonheid.Wij kijken terug op een leuke samenwerking met Leisurelands en de betrokkenheid van NFN Open en Bloot. Nogmaals dank voor jullie ondersteuning.Ik verheug me nu al jullie snel weer terug te zien, en of nieuwe bezoekers te mogen leren kennen. Dit spreek ik ook uit namens het gehele BNB team. Geniet weer van een uitgebreide fotodocumentatie.

Wij zijn blij dit alles na aanhoudende besprekingen bereikt te hebben.

Indien je nog vragen hebt willen wij deze graag beantwoorden.

Wij verheugen ons er nu al op om je komend seizoen weer persoonlijk te ontmoeten en zo samen te genieten van een heerlijke zomerperiode op deze nieuw plek.

We wensen je veel lees- en kijkplezier

Het gehele team van BNB wenst jou en je dierbaren veel gezondheid toe.

Vertel het voort en reacties zijn welkom.

Hartelijke dank voor je ondersteuning.

Namens het team BNB

De website gebruikt Cookies. Als u verder gaat op de website accepteert u de voorwaarden.