Nieuwsbrief 2 – Stichting BNB vanaf eigen website

okt 5, 2022 | Nieuwsbrief

IMG_7567
We hebben wat moeten aanpassen binnen onze mailinglist- server op onze website.

De fout met foutmelding bij het aanmelden op de nieuwsbrief is nu hersteld.
Het kan mogelijk zijn dat je onze nieuwsbrief niet hebt ontvangen of zelfs voor de tweede keer. Hiervoor onze excuses.
Mocht je een nieuwsbrief missen, laat het ons dan weten.
 
We vertrouwen er op dat nu alles weer loopt zoals het bedoeld is.
 
Ondertussen hebben we ook een besloten Facebookpagina . (Facebook-groep)
 
Je kan je hiervoor aanmelden via deze link:
 
https://www.facebook.com/groups/623674009040032
 
Of je zoekt op Facebook naar BNBBussloo.
 
Lid worden van deze Facebookgroep kan ook via onze website. Scroll hiervoor naar beneden en klik op het icoon van Facebook.
 
Lid zijn van deze groep kan interessant voor je zijn om op de hoogte te blijven van ontwikkelingen en verandering op het naturistengedeelte en soms ook op andere plekken van Bussloo. We plaatsen daar regelmatig berichten met foto`s die vaak meer zeggen dan woorden.
 
Bedankt ook aan allen die reeds gedoneerd hebben.
 
Wil je ook doneren? Volg dan deze link: https://www.bnbbussloo.nl/donatiepagina/
 
Je kan ook onze website bezoeken: https://www.bnbbussloo.nl/
 
We zien je donatie graag tegemoet.
 
Team BNB wil je nu al danken voor je ondersteuning.
 
Vragen en suggestie zijn altijd welkom. Dat kan via een antwoord op deze nieuwsbrief en of je stuurt een mail aan: contact@bnbbussloo.nl

IMG_7861 Hier nog wat berichtgeving uit onze eerste nieuwsbrief:

Je hebt aangegeven donateur te willen worden. Hiervoor onze dank. Hierbij ontvang je de eerste nieuwsbrief vanuit onze eigen recent gelanceerde website. Graag nodigen we je uit je eerste en of blijvende donatie te doen. We hebben je steun hard nodig. Lees op de website hoeveel kosten we al hebben gemaakt. Alle soorten donaties zijn welkom, kleine en ook ruime donaties. Voorbeelden zijn: betaling op de rekening van stichting BNB (alle informatie hiervoor vind je op de website) Donaties kunnen ook zijn: het overnemen van kosten van drukwerk en degelijke. Heb je andere ideeën om te willen doneren neem dan contact op via e-mail. We bespreken dit graag met je. Ook is het mogelijk je als donateur te vermelden door middels van je naam en of een logo als je een onderneming hebt. Kosten voor plaatsen van logos willen we graag met je bespreken. Op deze wijze kunnen we samen als team van stichting BNB en jou als volger en donateur er voor zorgen dat laagdrempelig naturisme bij het groene gebied van Bussloo zo lang mogelijk blijft bestaan. Namens het gehele team van stichting BNB Alvast onze dank voor je (ruime) donatie`s. Word nu donateur Bezoek onze website en word donateur. Graag horen we via ons mailadres ook wat je van de website vind. Internet [PC en of Smartphone]
Welke gegevens zijn voor je belangrijk?
ons webadres: www.bnbbussloo.nl ons mailadres: contact@bnbbussloo.nl onze QR code: zie links ons logo: zie onderaan onze Facebookpagina ( gesloten groep) https://www.facebook.com/groups/623674009040032 IMG_7034 Uitschrijven | Je abonnement beheren
Voeg je postadres hier toe!

De website gebruikt Cookies. Als u verder gaat op de website accepteert u de voorwaarden.